Nieuws & Acties

Ellen Hoog, enthousiast over superfood

Ellen Hoog, enthousiast over superfood

Dat er breekt een nieuw tijdperk aan in de wereld van voeding blijkt uit het feit dat er steeds meer mensen interesseren voor biologische voeding en natuurlijke gezondheid. Biologisch voedsel maakt nu ook deel uit van ons assortiment. Ellen Hoog heeft een leuke blog geschreven over superfood. Klik op de link voor de blog. http://www.vita24.nl/ellen-hoog-enthousiast-over-superfoods/

Superfood zijn voedingsmiddelen die 10 of meer unieke eigenschappen bezitten. Ze zijn niet alleen heel smakelijk, maar door superfood te eten weet je ook zeker dat je voedingsstoffen binnen krijgt die goed zijn voor je gezondheid.

Wanneer voeding niet genetisch gemanipuleerd is en in zijn geheel en onbewerkt niet boven een bepaalde temperatuur gekookt is, wordt dit Raw food genoemd. Het voordeel hiervan is, dat de smaak en nutriënten van alle vitaminen, enzymen, antioxidanten en mineralen die in Raw food aanwezig zijn blijven behouden. Hierdoor blijft het leven in de voeding!
Het snelle leven dat wij leiden kan gevolgen hebben voor de gezondheid. Wie laat zich door tijdgebrek niet regelmatig verleiden tot het nuttigen van een snelle hap? Het is nu het moment om de koers te wijzigen en het gezonde pad te gaan bewandelen, door Vita24 Superfood aan je voeding toe te voegen.

Het assortiment van Vita24 Superfood bestaat onder andere uit Hennep zaden, Goji bessen, Spirulina tabletjes, Bijenpollen, Tarwegraspoeder en meer. Wij verkopen Vita24 Superfood in alle filialen en het is tevens verkrijgbaar via www.vita24.nl.

 

« Terug