Nieuws & Acties

Bountiful, voor een vreugdevol, gezond en stabiel leven

Bountiful, voor een vreugdevol, gezond en stabiel leven

In onze drie filialen verkopen wij met veel succes het merk Bountiful.

In een tijd waarin makkelijk geleefd wordt, is voeding een bijkomstigheid geworden en geen duidelijke levensbehoefte. Hierdoor ontstaat een ontwrichting in het menselijk lichaam of met andere woorden een afkeer van het snelle voedsel. Kijk eens bewust om je heen en zie de grote groei van het aantal mensen met een voedselintolerantie zoals gluten- en lactose allergieën, diabetici en overgewicht.

Deze ontwikkeling heeft Bountiful er toe aangezet een concept te bedenken om goede voeding dichter bij de consument te brengen, en wel via de gezondheidsspecialist "de drogist", hét adres voor het juiste advies en begeleiding bij onze zoektocht om een stabiel en gezond leven te leiden. 
Bountiful werkt samen met de lokale drogist en start met de belangrijkste maar ook vooral lekkere producten, om zo elke bezoeker kennis te laten maken met deze nieuwe categorie. Op korte termijn zal Bountiful uitbreiden naar de behoefte van de consument wat uiteindelijk zal resulteren in een gezondheidsstraat met aan één kant voedingssupplementen en de andere kant gezondheidsvoeding die elkaar op een perfecte manier aanvullen.

een deel van ons assortiment is ook verkrijgbaar via onze website www.vita24.nl

« Terug