Nieuws & Acties

DA BESTE DROGIST VAN NEDERLAND

DA BESTE DROGIST VAN NEDERLAND

Vorige week is bekend geworden dat DA, de grootste organisatie voor zelfstandige drogisten, de titel 'Beste Drogist van Nederland' in de wacht heeft gesleept. Onderzoeksbureau GfK Nederland heeft, in samenwerking met 'De Nieuwe Drogist' de Nederlandse consument gevraagd naar haar ervaringen in de drogisterijbranche.

Op basis van winkelbezoeken zijn de Nederlandse drogisterijwinkels gewaardeerd met een rapportcijfer op de volgende aspecten: Deskundigheid personeel, keuze drogisterijartikelen, vriendelijkheid personeel, goede kwaliteit, nette winkel, leuke sfeer, lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. DA kwam daar overall als eindwinnaar uit de bus en mag zich gedurende het komende jaar de Beste Drogist van Nederland noemen. Commercieel Directeur Peter van Mourik is trots: 'dit is een fantastische bekroning voor het werk dat onze ondernemers met hun medewerkers en wij op het DA kantoor met elkaar verzetten. Het is het bewijs dat de consument de ingeslagen weg van DA waardeert!'. Directeur Winkeloperatie Hans Wagner valt hem bij: 'DA is een nationaal sterk merk dat op lokaal niveau ingevuld wordt door kundige, enthousiaste, zelfstandig ondernemers die hun vak verstaan en de lokale markt op hun duimpje kennen. Hen komt deze prijs dan ook meer dan toe! We zijn erg blij dat we nu weer bovenaan de lijst staan!'

In het GfK rapport werd DA bekroond met prachtige rapportcijfers. Tijdens de overhandiging van de award benoemde GfK Directeur Joop Holla nog eens de stappen die het bedrijf gezet heeft in de afgelopen tijd. Vergeleken met het onderzoek van 2012 heeft  DA op alle beoordeelde elementen een hogere score behaald. Met name op de deelgebieden 'lage prijzen' en 'aantrekkelijke aanbiedingen' heeft de organisatie mooie stappen voorwaarts gemaakt.

« Terug