Nieuws & Acties

BioActive Slim 24

BioActive Slim 24

De nieuwe aanpak om dag en nacht af te vallen.

BioActive Slim24 is ontwikkeld om vierentwintig uur per dag te werken. Dat wordt op een eenvoudige wijze bereikt door de actieve ingrediënten over twee elementen te verdelen, een tablet en een capsule:

 

Overdag - minder eten en actiever worden

 Overdag eten en bewegen we. We eten vaak meer en bewegen minder dan we willen. Minder eten wordt makkelijker gemaakt met BioActive Slim24. Het bevat stoffen die minder eten makkelijker maakt:

 verminderen van de tussendoortrek

 een voller gevoel

 minder opname van vet uit de voeding

 verhoogde vetverbranding 

Onderzoek met de dagtablet laat zien dat het volgen van een dieet meer effect geeft. De groep die alleen een dieet volgde had een gewichtsverlies van 5,54 kilo, de groep die een dieet volgde in combinatie met de dagtablet verloor 9,05 kilo. Dat is 63% meer gewichtsverlies.

 

's Nachts - het aanpakken van vet

Bij het aanpakken van vet heeft de natuur een vetregelaar beschikbaar. Deze stof zit in melkvet en komt door alle vetarme producten erg weinig in onze voeding voor. De vetregelaar zorgt ervoor dat vet uit de vetcellen naar de spiercellen wordt gestuurd voor verbranding. Vet dat de vetcellen binnen wil komen vindt een dichte deur. De vetregelaar is niet alleen actief bij de vetcel, maar ook bij de spiercel. Het vet wordt bij de spieren afgezet om verbrand te worden. Samen met carnitine wordt de vetverbranding verhoogd. Extra interessant wordt het als de vetverbranding vooral tijdens de slaap omhoog gaat. Onderzoek laat zien dat de vetverbranding met 13% steeg in de groep met de nacht-capsules, terwijl de vetverbranding in de groep die nepcapsules kreeg met 16% daalde.

« Terug