Nieuws & Acties

Organix haarverzorging

Organix haarverzorging

Organix Haarverzorging, verwen je haar met al het goede uit de natuur...


Organix is gecreëerd voor mensen die bewust willen leven en graag kiezen voor
verzorgingsproducten met biologische en natuurlijke ingrediënten.


De luxueuze Organix haarverzorgingslijn is samengesteld uit organische en fosfaatvrije ingrediënten die je haar voeden, verzorgen en verwennen. En de shampoos ruiken verrukkelijk!
Perfecte oplossingen
Voor elk haarprobleem heeft Organix wel een oplossing. Er zijn dan ook zeven series: de Organix Voedende Kokosmelk Shampoo & Conditioner, de revitaliserende Granaatappel Groene Thee Shampoo & Conditioner, de verjongende Kersenbloesem Shampoo & Conditioner, de hydraterende Tea Tree Munt Shampoo & Conditioner, de vitaliserende Passiefruit Guave Shampoo & Conditioner, de versterkende Brazilian Keratine Therapy shampoo en de verzorgende Moroccan Argan Oil shampoo.
Duurzaam en eerlijk
Organix staat voor duurzame en eerlijke producten met biologische en natuurlijke ingrediënten.De uitgebreide collectie shampoos, conditioners, verzorgings- en stylingproducten bestaat uit milieuvriendelijke, maatschappelijk verantwoorde producten in een stijlvolle, ecologische en duurzame verpakking. Alle Organix-producten zijn vrij van sulfaten, fosfaten en parabenen. De verpakkingen zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen en de teksten worden gedrukt met milieuvriendelijke inkt op composteerbare etiketten. Elke verpakking draagt - terecht - met trots het Earth Friendly Evironmental Packaging embleem.


Dus ga je gang, voed je haar zoals de natuur het heeft bedoeld

 

 

« Terug