Nieuws & Acties

probeerverpakking Bodytox voetpleisters

probeerverpakking Bodytox voetpleisters

Om u kennis te laten maken met de Bodytox voetpleisters hebben wij tijdelijk in ons assortiment de probeerverpakkingen, inhoud 2 pleisters, €5,95.

Er zijn 3 verschillende soorten, Detox pleisters, Lavendel slaap pleisters en Detox warmtepleisters.


Toxiciteit (giftigheid) komt voor op twee basisniveaus, te weten uitwendig én inwendig. In het dagelijkse leven verdrijven we op regelmatige basis uitwendige gifstoffen, wanneer we douchen, baden, onze handen wassen, onze mond spoelen of onze tanden poetsen. Een goede hygiëne is essentieel voor het handhaven van onze gezondheid. Als wij ons lichaam verwaarlozen door het niet schoon te houden, zullen we spoedig merken dat zich stoffen opeenhopen, welke tot ziekten kunnen leiden.

Maar, hoe zit dat met inwendige gifstoffen? Elke dag eten we, drinken we en belasten we ons lichaam regelmatig en herhaaldelijk (vaak ongemerkt!) met diverse gifstoffen. De meeste medicijnen, levensmiddelenadditieven en allergenen kunnen giftige bestanddelen in ons lichaam aanmaken. In feite kan elke substantie gifstoffen bevatten - water, natrium en bijna alle voedingsstoffen kunnen een probleem betekenen onder bepaalde omstandigheden.

Op inwendig niveau, produceert ons lichaam gifstoffen (toxines) bij haar normale dagelijkse functies. Biochemische, cellulaire en lichamelijke activiteiten produceren substanties die moeten worden verwijderd. Wanneer deze substanties/moleculen/toxines niet worden verwijderd, kunnen zij irritaties of ontstekingen van de cellen en weefsels veroorzaken, welke normale functies op celniveau, orgaanniveau en op lichaamsniveau kunnen blokkeren.

Ontgiften kan daarom voor ons welzijn belangrijk zijn. Het is een manier voor uw lichaam om een vliegende start naar een actiever en gezonder leven te maken.

De meest bekende én meest extreme vorm van ontgiften is het vasten. Er zijn echter vele andere manieren. Het gebruik van de Bodytox Detox Voet Pleisters is één van deze efficiënte manieren!
Na voltooiing van het ontgiften kunnen de therapeutische resultaten bestaan uit een merkbaar verschil in de vorm van meer energie, vitaliteit en een versterkte levenskracht.

Er zijn 3 soorten Detox Voetpleisters verkrijgbaar, de Groene verpakking pleisters, de Rode verpakking en de paarse verpakking. De Rode voetpleisters geven warmte af en kunnen evt. ook op andere ( pijnlijke) plekken op het lichaam gebruikt worden. De Groene voetpleisters geven geen temperatuurverschil en zijn alleen bedoeld om onder de voeten te gebruiken om zo tijdens de nachtrust te ontgiften. De paarse voetpleisters zorgen op een geheel nieuwe en unieke wijze voor een ontspannen nachtrust in combinatie met een krachtig 'detox- effect', zodat je lekker slaapt én tevens energiek en vitaal (ontdaan van gifstoffen) aan elke nieuwe, drukke dag kunt beginnen!

« Terug