Nieuws & Acties

nieuw van Versace, Yellow Diamond

nieuw van Versace, Yellow Diamond

Versace Yellow Diamond is het nieuwe, luxueuze parfum van Versace. Pure sensualiteit, pure transparantie en puur licht spelen de hoofdrol in dit nieuwe parfum boordevol vrouwelijkheid. Zelfverzekerd met haar charme, in harmonie met de onmiskenbare glamour van Versace.

De geur past binnen de geurfamilie: Bloemig - Fruitig - Houtachtig. Of zoals ze het zelf omschrijven:

Versace Yellow Diamond:
Verrast door de kristallen helderheid van citroen uit Diamante en de frisheid van een perensorbet smelten samen met de sprankelende noten van bergamot en de dynamische accenten van neroli.
Beweegt De zeldzame elegantie van oranjebloesem schijnt door het licht van fresia, kruidje-roer-me-niet (mimosa) en de natuurlijke transparantie van waterlelie.
Fascineert De sensualiteit van amberachtige houtsoorten. Het zonnige en levendige karakter van palo santo hout. De geraffineerde aanwezigheid van musk.

De advertentiecampagne is geschoten in Parijs door Mario Testino, onder de creatieve leiding van Donatella Versace. Het gezicht is het Australisch topmodel Abbey Lee Kershaw.
Het idee achter de campagne: Oneindige schoonheid reflecteert in de transparantie van een diamand en straalt kristalhelder licht uit. Een sprankelend, hemelse en lumineus beeld. De zeldzaamheid van een straal zonlicht die een nieuwe zintuiglijke dimensie onthult.


« Terug